Skip to content
Menu

Persoonlijk ontwerp

Persoonlijk ontwerp

Werken in opdracht blijft speciaal. Het is prachtig om elke keer iets te mogen creëren met zoveel toegevoegde waarde. Er zijn veel gelegenheden waarbij een persoonlijk sieraad past. Trouw- en verlovingsringen, as sieraden of het omsmeden, verwerken van een erfstuk. Maar denk bijvoorbeeld ook aan sieraden ter ere van een geboorte, bijzondere gebeurtenis of een herinnering.

Werkwijze

We gaan er samen voor zitten, ik luister graag naar je verhaal en wensen om vervolgens tot een uniek sieraad te komen.

(G)oud naar nieuw

Ook is het mogelijk om sieraden te maken van oud goud. Duurzamer kan niet. Wat veel mensen niet weten is dat goud eeuwig recyclebaar is. Veel oude erfstukken liggen in een hoekje te verstoffen, wat zonde! Ik kan het omsmelten en er een nieuw, draagbaar en waardevol sieraad van maken. Tijd om nieuwe herinneringen te maken. Maak een afspraak om te kijken naar de mogelijkheden.

homepage Trouwringen

Trouwringen

In mijn atelier in Zwolle zijn jullie welkom om de mogelijkheden te bespreken. Het leukste is om samen
unieke ringen te ontwerpen. Dat kan van alles zijn, van oud goud, eigen inspiratie, geïnspireerd op
eerder werk van mij, of een verhaal, herinnering.

Werkwijze

Doe op mijn website alvast inspiratie op of kom zelf met plaatjes en ideeën. Zo kan ik goed met jullie meedenken. Na jullie ontvangst in mijn atelier luister ik graag naar jullie verhaal om vervolgens tot een ontwerp te komen. Aan de hand van jullie ringmaten en wensen kan ik aan de slag met een offerte. Na akkoord vraag ik een aanbetaling. Daarna kan ik beginnen met het maken van jullie ringen! De levertijd van de ringen is 4 tot 8 weken. Maak een afsrpaak om te kijken naar de mogelijkheden.

Persoonlijk ontwerp